Coenen B.V.

Afdichtingen Sigmalocatie Den Haag

Daarom Coenen B.V.

  • Toonaangevend sinds 1979
  • Afdichtingen, geveltechniek en na-isolatie
  • Nieuwbouw en renovatieprojecten
  • Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  • ISO 9001 en VCA* gecertificeerd  

Water- en luchtdicht maken van nieuwbouwproject

Direct naast het Hollands Spoor in Den Haag wordt er door Stebru Bouw 456 studenten- en starterswoningen, circa 1400 m² commerciële ruimte en een parkeergarage met 85 plaatsen ontwikkeld. Coenen BV is tijdens het project verantwoordelijk voor de afdichtingen. 

Luchtdicht maken van HSB elementen

De HSB elementen zijn door middel van butylband aan de buitenzijde en Soudal Flexifoam aan de binnenzijde luchtdicht gemaakt. De Flexifoam zorgt voor een duurzame isolatie en beschikt over geluidsisolerende eigenschappen.

Kitwerken kunststofpuien en glazenbouwstenen

De kunststofpuien van de 456 woningen zijn afgekit met Sikaflex AT Connection. De vochtuithardende, elastische kit is zeer geschikt voor aansluitvoegen tussen poreuze en niet-poreuze ondergronden. Om de binnenzijde van de garage te beschermen zijn de glazenbouwstenen en diverse aansluitingen afgekit met SikaHyflex-250 Facade.

Kitten tegelwerk toiletten en badkamers

Bovendien hebben we het tegelwerk van de toiletten en badkamers voorzien van siliconenkit Seal-it 215 Silicon-NF. Deze gecertificeerde afdichtingskit is duurzaam, milieu- en gebruiksvriendelijk en voldoen aan de normen, regel- en wetgeving.

Ervaring in afdichtingen sinds 1979

Afdichtingsbedrijf Coenen BV is sinds 1979 de specialist in afdichtingstechniek ten behoeve van woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Meer weten? Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0180 – 48 68 66.   

Vraag een offerte aan

Snel antwoord op al uw vragen