Coenen B.V.

Aluminium onderhoud

Schakel Coenen BV in voor:

  • Periodiek onderhoud
  • Aluminium conserveren 
  • Reconditionering 
  • Renovatie 
  • Inspectie

Vraag een offerte aan

Reiniging en renovatie aan aluminium gevelelementen

Het uiterlijk van aluminium kan door vuiligheid en erosie het aanzien verliezen. Coenen BV voert onderhoud en renovatie uit om deze aluminium gevelelementen weer in oude staat terug te brengen. Wij zijn uw specialist als het gaat om het reinigen en renoveren van uw aluminium.

Periodiek onderhoud

Het is mogelijk om Coenen BV periodiek langs te laten komen om de gevelelementen te laten onderhouden. Wij zullen u eerst adviseren hoe vaak we langs moeten komen om de gevels in topconditie te houden. Dit is afhankelijk van de mate van de vuilbelasting.

Aluminium conserveren

De gevelelementen kunnen in optimale conditie blijven door het aluminium te conserveren. De conservering gebeurt zorgvuldig na het ontvetten en opschuren van het aluminium.

Reconditionering

U kunt ons ook inschakelen om de gevelelementen door ons te laten reconditioneren. Afhankelijk van de mate waarin het aluminium is vervuild zullen we de juiste methode gebruiken om de gevelelementen in oorspronkelijke staat terug te brengen.

Dé specialist voor het onderhouden en renoveren van aluminium gevelelementen

Renovatie

Wanneer de vervuilde en beschadigde gevelelementen niet meer in oorspronkelijke staat zijn terug te brengen kunt u ons ook inschakelen om het aluminium te vervangen. 

In welke staat is mijn aluminium?

Wilt u weten wat er te doen valt aan uw vervuilde of beschadigde aluminium gevelelementen? Neem contact op via het onderstaande contactformulier of bel direct: 0180 - 48 68 66

Snel antwoord op al uw vragen