Coenen B.V.

Gevelonderhoud van het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam

Daarom Coenen B.V.

  • Toonaangevend sinds 1979
  • Afdichtingen, geveltechniek en na-isolatie
  • Nieuwbouw en renovatieprojecten
  • Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  • ISO 9001 en VCA* gecertificeerd  

Onderhoud aan de gevels en kitvoegen

Coenen BV is druk bezig met onderhoud aan de gevels van het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. De gevelelementen en kitvoegen van een tweetal gebouwen en parkeergarage worden gereinigd of vervangen.

Kitvoegen vervangen

De kitvoegen van de betonelementen worden vervangen met SikaHyflex-250 Façade. Deze afdichtkit van Sika is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen die vandaag de dag aan kitten worden gesteld. SikaHyflex-250 Façade heeft een extreem hoge toelaatbare vervorming en beschermt de binnenzijde van het gebouw tegen weersinvloeden van buiten.  

Reinigen en conserveren aluminium raamkozijnen

Daarnaast worden de gecoate aluminium raamkozijnen en gevelbeplating van gebouw G gereinigd met de biologisch afbreekbare Kuraltex NL320 van Prochemko. De geconcentreerde reiniger is zeer geschikt voor het verwijderen van atmosferische vervuilingen. Na de reiniging zijn de raamkozijnen en gevelplating geconserveerd met Kuraltex BL314 voor een vuilafstotende werking en bescherming tegen UV-straling.  

Gevelreiniging en hydrofoberen

In de parkeergarage worden de betonnen geveldelen met water onder hoge druk gereinigd en daarna geïmpregneerd met een waterafstotende impregneergel op basis van silaan en siloxaan. Tevens worden de gevelelementen van grindbeton en de vensterbanken van gebouw J gereinigd met water onder hogedruk. Na het drogen van de vensterbanken worden deze met Prevosil créme van Chemtec Chemicals gehydrofobeerd.

Onderhoud aan uw gebouw?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met de specialisten van Coenen BV via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0180 – 48 68 66.   

Vraag een offerte aan

Snel antwoord op al uw vragen