Coenen B.V.

Gevelreiniging

Schakel de gevelexperts van Coenen BV in voor:

  • Reiniging met hogedruk
  • Vochtstralen/zandstralen
  • Glasbewassing
  • Polijsten
  • Hydrofoberen

Vraag een offerte aan

Vakkundig de gevel laten reinigen

Gevels van gebouwen worden door de jaren heen aangetast door vervuiling. Coenen BV reinigt de gehele gevel zodat deze er weer netjes uitziet en weer jaren lang mee kan. Per situatie bekijken onze experts welke reinigingstechniek het beste van toepassing is.

Gevelreiniging met hoge druk

Afhankelijk van de mate van vervuiling wordt er gekeken of de gevel alleen met water of heet water wordt gereinigd of dat er een reinigingsmiddel wordt toegevoegd aan het water.

Vochtstralen/zandstralen

Bij zware vervuiling welke niet verwijderd kan worden met een hoge druk reiniging wordt er gekozen voor reinigen door middel van vochtstralen. Bij het vochtstralen ook wel zandstralen genoemd wordt een speciaal straalmiddel gemengd met water. Dit wordt onder een lage luchtdruk op de gevel geblazen en verwijderd het vuil.

Glasbewassing

Onze ervaren en gecertificeerd personeel kan ook de glazenramen schoonmaken. Vooral bij grote gebouwen worden wij ingeschakeld als dé specialist.

Polijsten van glas en metaal

U kunt Coenen BV ook inschakelen om beschadigd glas en metaal te laten polijsten en er weer uit te laten zien als nieuw.

Hydrofoberen

Door de gevel na de reiniging te impregneren/hydrofoberen kunt u langer genieten van het resultaat. Lees hier meer over hydrofoberen.

Uw gevel specialistisch laten reinigen? 

Neem contact op voor meer informatie via het onderstaande contactformulier of bel direct: 0180 - 48 68 66.

Snel antwoord op al uw vragen