Coenen B.V.

Buitgevels gereinigd in opdracht van vastgoedorganisatie

Gevelreiniging van De Malietoren in Den Haag

De Malietoren is niet meer te denken uit Den Haag. Duizenden automobilisten rijden dagelijks onder het stijlvolle gebouw door over de Utrechtsebaan. De Malietoren komt geregeld in het nieuws omdat de VNO-NCW en MKB-Nederland gevestigd zijn in het kantoorgebouw. Vastgoedorganisatie EPOC is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het pand.

Specialistische reiniging op hoogte

In opdracht van EPOC is Coenen B.V. verantwoordelijk voor de reiniging van de buitengevels. Dat is een specialistische klus, want het gebouw is 70 meter hoog en telt 22 etages. Bovendien vragen de materialen aan de buitengevel een aparte behandeling.

Materialen van de buitengevel

Het gebouw wordt aan de buitenkant gekenmerkt door aluminium, roestvrij staal, en veel glaspartijen. Het gebouw straalt transparantie, kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid uit.  

Buitengevel van uw gebouw laten reinigen?

Heeft u vragen over het gevelreiniging van De Malietoren in Den Haag? Of heeft u zelf een gebouw dat aan een specialistische reiniging toe is? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier of bel direct: 0180 – 48 68 66.   

Vraag een offerte aan

Snel antwoord op al uw vragen