Coenen B.V.

Gevelrenovatie appartementen Queen of South in Rotterdam

Daarom Coenen B.V.

  • Toonaangevend sinds 1979
  • Afdichtingen, geveltechniek en na-isolatie
  • Nieuwbouw en renovatieprojecten
  • Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  • ISO 9001 en VCA* gecertificeerd  

Reinigen en renoveren van gevels

In opdracht van de Verenging van Eigenaren Queen of South heeft Coenen B.V. de gevels gereinigd en gerenoveerd van 72 appartementen. Het complex bestaat uit een 71 meter hoge woontoren en een ellipsvormige laagbouwdeel en staat in Rotterdam. 

Reinigen van kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van de appartementen hebben we gereinigd met een geconcentreerde neutrale reiniger van Prochemko. De Kuraltex NL320 van Prochemko is biologisch afbreekbaar en zeer geschikt voor het verwijderen van vervuilingen.

Conserveren van kunststof kozijnen

Na het reinigen zijn de kunststof kozijnen geconserveerd met Easy Wax van Prochemko. Deze wax zorgt voor een volle glanzende laag en herstelt de kleur. Daarnaast vermindert het de vuilaanhechting.

Reinigen en hydrofoberen van geveldelen

Voordat we de betonnen geveldelen konden hydroboren hebben we deze vakkundig gereinigd met water onder gepaste druk. De geveldelen zijn daarna geïmpregneerd met een waterafstotende hydrofobeergel van Sika B.V. 

Vervangen van de kitvoegen

Overigens hebben we ook de kitvoegen in de prefab gevelelementen vervangen met SikaHyflex 250 van Sika B.V. Deze flexibele en duurzame afdichtkit beschermt de binnenzijde van het gebouw tegen de weersinvloeden van buitenaf.

Gevel van uw complex laten reinigen of renoveren?

Is de gevel van uw appartementencomplex aan een opknapbeurt toe? Neem dan contact op met de gevelspecialisten van Coenen B.V. voor een kennismaking. Dat kan via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0180 – 48 68 66.   

Vraag een offerte aan

Aanvullende informatie

Renovatie Queen of South

Artikel SIKA Magazine 2 - 2015

Lees verder...

Snel antwoord op al uw vragen