Coenen B.V.

Lezing over isolatie-, gevel- en afdichtingstechniek

Zodat onze relaties alles weten over onze werkwijze en kwaliteit

Voor Coenen BV is het vanzelfsprekend dat ons personeel weet waar ze mee bezig zijn. Wat de kwaliteit van de materialen is die gebruikt worden en van de leverancier die ze levert. Maar wij gaan nog een stapje verder: graag nodigen we onze relaties uit om te informeren over onze producten en de werkwijze. Daartoe vragen we onze leveranciers om onze relaties uitleg te geven.

Workshop over materialen

Gedurende deze workshop wordt er een uitgebreide uitleg gegeven over de soorten producten die er gebruikt worden, wat er bij dat gebruik allemaal komt kijken en het belang van een juiste applicatie om een probleemloos gevolg te realiseren. Uiteraard komen ook veel andere zaken ter sprake: voegberekeningen, drukverschillen, damptransmissie en drukvereffening zijn nu geen onbekende begrippen en geven eens te meer aan dat er een groot verschil kan zijn tussen kitten en kitten. De dag wordt onder het genot van een drankje en een hapje afgesloten.

Discussiëren

Regelmatig zien we na een lezing de discussies die ontstaan, en geven eens te meer aan dat een voorlichtingsmiddag als deze voorziet in een grote behoefte.

Interesse in een lezing?

In overleg organiseren wij dit soort lezingen over diverse facetten van ons beroep in ons bedrijfspand te Ridderkerk voor onze relaties, welke aansluit na bijvoorbeeld een uitvoerdersvergadering. Misschien ook iets voor uw bedrijf? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier of bel direct: 0180 - 48 68 66.

Snel antwoord op al uw vragen