Coenen B.V.

Kitwerk van nieuwe Markthal in Rotterdam

12.000 m² kunstwerk van Coenen

De nieuwe markthal in Rotterdam krijgt een enorme wand- en plafondschildering van Arno Coenen, geen familie van ons bedrijf. Het kunstwerk beslaat de gehele binnenkant van de hal: van de grond tot aan het 35 meter hoge plafond, in één moeite door naar de grond aan de andere kant. Bij elkaar is het bijna 12.000 vierkante meter.

Bijzonder project in de havenstad

In heel Europa kun je ze vinden, van het Spaanse platteland tot in Stockholm: markthallen waar alleen voedingsmiddelen worden verkocht. Alleen in Nederland was er nog geen een. Rotterdam brengt daar verandering in met de Markthal, op een van de oudste plekjes van de stad aan de Blaak.

Samenwerking met J.P. van Eesteren

Die nieuwe Markthal nadert zijn voltooiing, er wordt nog druk gebouwd door TBI-onderneming J.P. van Eesteren. Komend najaar wordt het nieuwe Markthal opgeleverd. Afdichtingsbedrijf Coenen was tijdens de bouw verantwoordelijk voor het aanbrengen van butyltape en kitwerk.

Uitsluitend verswaar zal verkocht worden

Kenmerkend voor de Markthal is dat er uitsluitend verse waar zal worden verkocht. Het karakter van de winkels en horeca rond de markt sluit daar op aan. De Markthal wordt gezien als een aanvulling en een stimulans voor de traditionele buitenmarkt.

Innovatieve glazen kopgevels: tocht- en regenvrij winkelen in 12.000 m² kunstwerk

Samen een project starten?

Wilt u meer weten over dit project of samen een project starten? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel direct: 0180 – 48 68 66. 

Vraag een offerte aan

Aanvullende informatie

Markthal geopend

Eerste foodmarkt in Nederland

Lees verder...

Snel antwoord op al uw vragen