Coenen B.V.

Brandwerende doorvoeringen met Promat materialen

Kwalitatief hoogwaardige afdichtingen

Brandveiligheid is een nieuw werkgebied voor Coenen BV. Deze nieuwe uitdaging volgt uit onze jarenlange ervaring als afdichtingsspecialist. Naast het afdichten van naden en kieren, en luchtdicht bouwen, wordt ons steeds vaker de vraag gesteld of wij ook de brandwerende doorvoeringen mee kunnen nemen.

Compleet afdichtingdienstenpakket

De technische installaties als kabelgoten, buizen en leidingen stoppen niet bij de wanden en plafonds van een brandcompartiment. Deze kunnen we brandwerend afdichten volgens de kwaliteit die u van ons gewend bent! Dit maakt ons assortiment van diensten voor u compleet.

Gecertificeerde afdichtingen

In het Bouwbesluit komen we de eisen tegen die aan brandscheidingen en vluchtwegen gesteld worden. Voor de vertaling van de eisen naar uw praktijksituatie werken we met Promat-oplossingen. Deze bij Efectis geteste en gecertificeerde afdichtingen hebben de beste kwaliteit en geven u de zekerheid dat uw gebouw veilig en verzekerbaar is!

Kwaliteit en gecertificeerde afdichtingen zodat u verzekerd bent van een brandveilig gebouw

Samenwerking met Promat BV

Promat BV is niet alleen een leverancier van producten, maar ook een kenniscentrum dat ons terzijde staat met het geven van technische adviezen, controle op de bouw door middel van visuele inspecties, montagebegeleiding én opleidingen. Op deze manier zorgen we voor u een stuk zekerheid richting uw klant, de handhaving en verzekeringsmaatschappijen. Met de samenwerking met Promat BV gaan wij dus niet over één nacht ijs en bieden we u de combinatie van geteste zekerheid en perfecte uitvoering.

Meer informatie over de oplossingen van Promat?

Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel direct: 0180 - 48 68 66.

Snel antwoord op al uw vragen