Coenen B.V.

Schilderwerken

Periodiek- en grootonderhoud aan het schilderwerk

Coenen BV schakelt u in voor periodiek- of grootonderhoud aan het schilderwerk. Het geveltimmerwerk dient op een kwalitatieve manier beschermd worden tegen weersinvloeden. Een goede bescherming van het schilderwerk zorgt er mede voor dat uw gebouw in perfecte conditie blijft.

Planmatig onderhoud 

Om de waarde van het gebouw in stand te houden is het van belang dat het in perfecte conditie verkeert. Om het schilderwerk in optimale conditie te houden kunt u met Coenen BV een plan opstellen om het schilderwerk regelmatig te laten onderhouden.

Houtrotsanering

Het schilderwerk dient goed te worden onderhouden om bijvoorbeeld houtrot te voorkomen of in een vroeg stadium te signaleren. Indien wij houtrot signaleren kunnen wij de houtrot verwijderen en deze in de toekomst voorkomen.

Stel samen met Coenen BV een plan op om het schilderwerk in optimale conditie te houden

Kwaliteit hoog in het vaandel

Kwaliteit leveren staat bij ons voorop. Ons personeel zijn de specialisten als het gaat om het in perfecte conditie brengen of onderhouden van uw gevels. Door training en gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten waarborgen wij onze kwaliteit.  

Schilderwerk uitbesteden?

Wilt u gezamenlijk een schilderproject starten? Of meer informatie over onze dienstverlening? Neem nu contact op via het onderstaande contactformulier of bel direct: 0180 - 48 68 66.

Vraag een offerte aan

Snel antwoord op al uw vragen