Coenen B.V.

Schilrenovatie van 187 huurwoningen in Voorschoten

Eerste kennismaking met Formabouw

Coenen BV werkt voor het eerst samen met Formabouw, een middelgroot aannemingsbedrijf uit Voorschoten, dat regelmatig actief is in renovaties. Tot nu toe gaat de samenwerking uitstekend, er zijn nauwelijks tegenvallers. 

Omvangrijk renovatieproject

In samenwerking met onder meer Coenen Geveltechniek worden 187 huurhuizen van woningcorporatie Woonzorg Nederland voorzien van nieuwe daggoten, dakpannen, schoorstenen, renopur dakplaten, isolatiebeglazing, schilderwerk buitenkant en isolatie van spouwmuren en ventilatie van de kruipruimte.

Kitwerken, voegen en verankeren

De schilrenovatie aan de woningen die dateren van net voor de Tweede Wereldoorlog moeten tegen het einde van 2014 zijn voltooid. Coenen BV is onder andere verantwoordelijk voor het vervangen van het kitwerk en de muren worden waar nodig opnieuw gevoegd en verankerd. 

Woningen blijven tijdens renovatie bewoond

Tijdens de schilrenovatie blijven de woningen bewoond. Formabouw en Coenen BV proberen de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken, daarom wordt de renovatie per woningblok verricht.

Particulieren kunnen meeprofiteren

Het project bestaat niet alleen maar uit huurwoningen er staan ook woningen tussen van particulieren, die het in de loop der jaren hebben gekocht. Deze kunnen tegen een gereduceerd tarief meeprofiteren.

Samen een renovatieproject starten?

Wilt u meer informatie over het schilrenovatieproject in Voorschoten of samen met Coenen BV een project starten? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier of bel direct: 0180 – 48 68 66.  

Vraag een offerte aan

Snel antwoord op al uw vragen