Coenen B.V.

Subsidie op isolatiemaatregelen van uw woning

Wanneer heb ik recht op subsidie?

Als u minimaal twee isolatiemaatregelen tegelijk neemt subsidieert de overheid deze maatregelen door Coenen BV tot maximaal € 20.000,-. Deze subsidie geldt voor zowel appartementen met een VvE als voor eigen-woningbezitters. Het exacte subsidiebedrag hangt af van uw woningtype en de isolatiemaatregelen die u wenst.

Rekenvoorbeelden van energiebesparing

Naast de overheidssubsidie zorgen isolatiemaatregelen voor een flinke besparing op uw energierekening. Hieronder hebben wij enkele rekenvoorbeelden voor u op een rij gezet:

Vloerisolatie en spouwmuurisolatie tegelijkertijd

U kiest voor vloerisolatie en spouwmuurisolatie tegelijkertijd. Dit kost voor een gemiddelde woning eenmalig € 3.900,-. De jaarlijkse besparing hiermee is € 760,-. Dat is voordeliger dan het spaargeld op de bank zetten.

Dakisolatie

Met een investering in dakisolatie bespaart u al snel € 650,- per jaar aan stookkosten. De investering is € 5.200,-. Investeren in dakisolatie is daarmee net zo gunstig als geld sparen tegen een rente van 8 % op een spaarrekening. Bovendien is het huis in de zomer koeler.

Spouwmuurisolatie

Het redement op een investering in spouwmuurisolatie is vergelijkbaar met een spaarrente van 11 %. De eenmalige kosten van spouwmuurisolatie voor een gemiddelde woning zijn ongeveer € 2.100,-. De jaarlijkse besparing bedraagt € 550,-.

HR++ glas

De kosten voor het plaatsen van HR++ glas in bestaande kozijnen van een gemiddelde woning bedragen € 3.500,-. De jaarlijkse besparing op de energierekening in een gemiddelde woning is € 270,-.

Wat wordt mijn investering?

Vraag een offerte aan om inzicht te krijgen in de totale investering, of bel direct: 0180 - 48 68 66.

Offerte aanvragen

Snel antwoord op al uw vragen