Coenen B.V.

Vastgoedonderhoud ziekenhuis Rotterdam

Daarom Coenen B.V.

  • Toonaangevend sinds 1979
  • Afdichtingen, geveltechniek en na-isolatie
  • Nieuwbouw en renovatieprojecten
  • Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  • ISO 9001 en VCA* gecertificeerd  

Gevelonderhoud, asbestsanering & advies duurzame energie

Het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam gaf Coenen BV onlangs de opdracht voor vastgoedonderhoud. Wij hebben onder andere de gevel hersteld, asbestsanering uitgevoerd en advies gegeven op het gebied van duurzame energie.

Bekijk op Gevelbouw.info in 2018

Onderhoud aan gevel

Belangrijk was het herstel van de gevel. Het metselwerk is hersteld en verankerd. Daarnaast is het voegwerk van het metselwerk vervangen en direct water afstotend gemaakt door te hydrofoberen. Ook het gevelglas is vervangen evenals alle kitvoegen in de gevels.

Betonherstel en asbestsanering

Coenen BV heeft voor het Ikazia ziekenhuis ook betonherstelwerkzaamheden uitgevoerd. Het beton en aluminium kozijnen zijn daarbij opnieuw geschilderd. Ook vond er asbestsanering plaats.

Noodtrappenhuis en repareren zonwering

Naast het betonherstel hebben wij ook aluminiumpuien geleverd en aangebracht voor het noodtrappenhuis. Daarnaast moesten de zonwering screens ook gerepareerd en gereinigd worden.

Advies over duurzame energie

Naast de onderhoudswerkzaamheden heeft Coenen BV ook advies gegeven op het gebied van duurzame energie. Daarnaast hebben wij een meerjarenonderhoudsplan opgesteld over de onderhoudscyclus van de buitenschil voor de diverse gebouwen die Ikazia in het beheer heeft.

Ervaring in vastgoedonderhoud sinds 1979

Coenen BV is sinds 1979 de specialist in vastgoedonderhoud. Meer weten? Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0180 – 48 68 66.   

Vraag een offerte aan

Snel antwoord op al uw vragen