Coenen B.V.

Vloerisolatie

Voorwaarden en uitvoering van vloerisolatie

  • Minimale verwerkingstemperatuur 5°C.
  • De te behandelen ondergrond moet droog,  vet-, stof- en condensvrij zijn.
  • Metalen leidingen die worden ingespoten, moeten met een antiroest laag behandeld zijn.
  • Wij spuiten rechtstreeks op de ondergrond een laag van 6-8 cm met een minimale Rc-waarde van 2,5.
  • De vloer van de kruipruimte moet droog zijn en ontdaan van puin of afval.
  • De minimum werkhoogte tot de balklaag bedraagt 50 cm.

Vraag een offerte aan

Na-isoleren van de vloer

Coenen BV is de expert als het gaat om het na-isoleren van vloeren. Met een vloerisolatie van ons bespaart u op uw energierekening, werkt u mee aan een beter milieu, stijgt de waarde van uw woning en woont u in een comfortabeler binnenklimaat. De isolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd zonder boren of slopen en de investering verdient u binnen 3 á 5 jaar terug.

Kruipruimte isolatie met PUR

In de kruipruimte onder de vloer is over het algemeen weinig werkhoogte- en ruimte. Hierdoor is het aanbrengen van isolatieplaten in de meeste gevallen onmogelijk. Het sprayen van een laag PUR-schuim is hier de eenvoudigste en meest aangewezen isolatietechniek. Er wordt een aansluitende laag isolatiemateriaal aangebracht aan de onderkant van de vloer en een gedeelte van de fundering, waardoor koudebruggen worden uitgesloten.

Gebruik van polurethaan

De gespoten polyurethaan zal vanwege de lastige uitvoeringsomstandigheden niet egaal zijn van dikte, maar eerder een golvend uitzicht vertonen. De gespoten polyurethaan volgt alle onregelmatigheden zodat een constante gemiddelde dikte wordt gegarandeerd.

Uw vloer laten isoleren? 

16 % van het warmteverlies gaat via de vloer. Wilt u meer informatie over het na isoleren van uw vloer? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel direct: 0180 - 48 68 66.

Snel antwoord op al uw vragen